uk   romania   flag slovacchia 1   polonia   italia   spagna flag

Успехът на Вашия проект за мобилност в голяма степен зависи от качеството на вашите международни партньори

 

Планирате ли да кандидатствате с проект по Еразъм + Мобилност през следващата година?

Търсите ли Европейски партньор, който да подпомогне изпълнението на планираните от Вас активности и да направи образователния опит на Вашите ученици в чужбина уникален?

Посетете нашите ЕТН Еразъм + Контакт Семинари и открийте предимствата на работата с ЕТН.

Оставащо време до най-близкия Контакт Семинар

Дати

Възползвайте се от възможността да присъствате НА нашите напълно безплатни ЕТН Еразъм + Контакт семинари, и изберете този, по-близо до Вас


Изберете най-удобната за вас локация,
за нас ще бъде чест да се запознаем с вас на избраното място!

Осигурете си място на адрес >>

Please note there is limited availability. We can host a maximum of 2 people for each organization. All participants will have to make their own registration.


Какво ще спечелите с участието си на семинара:

 • Ще се запознаете лично с нас – вашите партньори . Ще научите какво е ETN Академия – а именно, целия спектър от улуги, които предлагаме и, с които покриваме всичко нужно за един проект за мобилност
 • Ще получите полезна информация относно подготовката, кандидатстването и самото провеждане на Еразъм+ проект за мобилност. Ще станете част от академията на ETN за управление на проекти по Еразъм+
 • Полезна информация относно процедурите ECVET
 • Ще разберете какво е Big Bang и ще имате възможност да го изпробвате. А именно – новата и уникална онлайн платформа, която ще направи управлението на вашия проект много по-лесно
 • Ще се срещнете на място с много ваши колеги, занимаващи се с Еразъм+ - ще обмените опит, идеи и съвети

Лектори

Лучано Донато Марино

Собственик на ETN

Като собственик и ръководител на Мрежата от обучителни и образователни центрове /ETN/, той активно насърчава сътрудничество между европейските държави, изграждайки обучителни центрове в тях, вече повече от 10 години. Опитът му в международната мобилност на ученици, учители и обучители – целия организационен и административен процес по нея – е доказан с многогодишна практика!

Мария Антониета Парела

Мениджър Човешки ресурси

Мария Парела е Мениджър Обучение Човешки Ресурси за цялата ETN мрежа и директор на Training Vision Нейните проекти и работа поддържат високите стандарти във всичките ни агенции – което от своя страна ни позволява да надминем очакванията на училища и ученици!

Урсула Дрежак

Мениджър Международни отношения

Урсула Дрежак отговаря за отел международни отношения на всички ETN агенции. Този отдел е в контакт с всички наши партньори от цяла Европа. Всички тези хора дават енергията и знанията си, за да създадат най-добрата организация на вашия проект за мобилност.

Федерика Бочиарели

Маниджър Работни стажове и обучения

Федерика Бочиарели работи към Training Vision и е ръководител на отдела за работни стажове и обучения.Тя отговаря за намирането на най-подходящите работни места във Великобритания и за организацията и подготовката на стажантите за тях. Федерика е специалист по ECVET въпроси.Тя допринася ефективно за разработването на инструменти и добри практики, с които гарантираме и доказваме резултатите и представянето на участниците по време на стажантските им програми.

ПРОГРАМА

ЗА НАС

От 1996 година насам, Мрежата от образователни и обучителни центрове (ETN) е лидер в управлението на проекти за мобилност в сферата на професионалното образование и обучение.

Мрежата ни от агенции ще организира уникално и незабравимо обучение или стаж за Вас и вашите ученици в Италия, България, Великобритания, Германия и Испания. Ето и нашите агенции в отделните страни:

Един човек, пет дестинации, на Вашия роден език

Повече от 5000 – това е броят на партньорите ни в Европа, на които можете да разчитате и вие! Именно голямата мрежа от връзки ни помага да напрaвим образователната мобилност достъпна за всички!

Целта ни е да споделим опита и уменията си с училища, центрове за професионално обучение, компании, юридически лица и организации, работещи в сферата на образованието, обучението, националната и международна мобилност.

Услугите, които предлагаме за учащи включват:

 • Качествени и сериозни стажантски позиции и мониторинг на целия работен процес
 • Организация на логистиката (настаняване, трансфери, вътрешен транспорт, съдействие и помощ 24/7)
 • Лични насоки и съвети, персонално отношение
 • Определяне и оценка на резултатите от стажантската програма в съответствие с изискванията на ECVET
 • Езикови курсове (Италиански, Испански, Български, Английски, Немски)

Услугите, които предлагаме на професионалисти включват:

 • Семинари, работилници и практически симулации
 • Професионални визити в топ компании
 • Консултации и професионално ориентиране
 • Маркетинг, стратегически консултации, коучинг и управленски услуги
 • Структурирани курсове за учители и учителски персонал. За да се запознаете с целия списък от предложения, моля посетете нашия уебсайт: www.etnerasmusplus.eu/KA1structuredcourses

КОНТАКТИ

Полша

Наталия Михалак

projects7@etnerasmusplus.eu

+39 0971 51794

Италия

Анжела Салваторе

salvatore@etnmanagement.eu

+39 0971 51794

ЕКИП НА ETN СЕМИНАРИ